Looptest

Taping

huidplooimeting

Sportmassage

uithoudingsschema

persoonlijke begeleiding

 

Looptest

Door middel van een wetenschappelijk bepaald protocol word er een inspanningstest afgenomen op de loopband. Hierbij wordt de hartslag gemonitord. Door deze test te analyseren wordt de individuele anaerobe drempel bepaald en de persoonlijke hartslagzones berekend. Zo kunt u gerichter trainen en op de juiste persoonlijke hartslagen lopen.

Sportmassage

Sportmassage wordt gebruikt als recuperatie voor en/of na een trainingssessie of wedstrijd. Het is een efficiënte manier om de spieren los te maken om zo minder snel blessures te verkrijgen en de prestatie te optimaliseren.

Taping

Taping is een hulpmiddel bij een revalidatieproces en kan voordelig zijn voor atleten die last hebben van bepaalde spieren/gewrichten. Kinesiotape kan hier worden aangelegd in functie van het trainingsproces.

uithoudingsschema

Na de inspanningstest en de opgemaakte trainingszones wordt er een 12 wekenschema opgemaakt afgestemd op jouw persoonlijke doelstelling. Na dit schema wordt er een hertest gedaan om de progressie in kaart te brengen

Huidplooimeting

Inbegrepen bij de inspanningstest zit een huidplooimeting. Door deze meting wordt het vetpercentage berekend. Dit is vrijblijvend.

persoonlijke 

begeleiding

Tijdens het 12 wekenschema worden de trainingen zo kort mogelijk opgevolgd. Je staat er als atleet nooit alleen voor, je wordt ten alle tijden ondersteund. 

 
 
 
 
 

Testlab Van Dijck                                     Testing & training

Testlab.vandijck@gmail.com

+32498065270

Grensstraat 4/1
2910 - Essen
Belgie

(Sportplaza Essen)